info
Hvala Vam što se posetili našu prezentaciju! Sve najbolje Vam želi "BG DIZAJN"

SEO Search Engine Optimization

OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija web sajta (engl. Search engine optimization) je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka web sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage. Što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega. SEO može da učini različite vrste pretraga, uključujući pretragu slika, lokalne pretrage i drugo.

Kao internet marketing strategija, SEO razmatra način funkcionisanja pretraživača kao i pojam koji ljudi pretražuju. Optimizovanje web sajta prvenstveno obuhvata menjanje sadržaja i HTML kodiranje koje može dovesti do poboljšanja njegovog rangiranja kroz upotrebu specifičnih ključnih reči, kao i da ukloni prepreke prilikom indeksiranja sadržaja web-sajta od strane pretraživača.

Pored navedenog, za SEO se može reći da je to i način na koji možemo prilagoditi sadržaj stranica prilikom izrade neke web prezentacije. Takođe, treba izvršiti prilagođavanje unutrašnje i spoljašnje strukture linkova, kako bi botovima pretraživača bile dostupnije i lakše za dalje indeksiranje. Botovi pretraživača se koriste da pregledaju mnoštvo internet strana u veoma kratkom vremenu i da ih kategorišu. Web stranica je indeksirana od strane pretraživača, Google, Yahoo, Bing ili neki drugi, kada je pregledana i kada joj je dodeljena odgovarajuća pozicija u rezultatima pretrage.

Ovaj alat je ujedno i umetnost i nauka jer zahteva znanje, vreme i napore da bi se pravilno primenjivao!
POSTAVITE NAM PITANJE
SEO

Ovaj alat je ujedno i umetnost i nauka koji zahteva znanje, vreme i napore kada se primenjuje pravilno!


TEHNOLOGIJE
html5 css3 JavaSript Jquery MySql Php5 Ajax


optimizacija sajtova beograd | izrada sajtova u beogradu | izrada web sajtova beograd | izrada internet stranica beograd |optimizacija slika web dizajn u beogradu | graficki dizajn beograd| web dizajn beograd | dizajn internet stranica beograd | profesionalna fotografija